Webshoppen håller öppet som tidigare vänligen ha i åtanke att leveranstiderna kan vara något längre på grund av rådande situation.

Webshoppen håller öppet som tidigare vänligen ha i åtanke att leveranstiderna kan vara något längre på grund av rådande situation.

Fri Frakt
Sveriges största online gummileverantör
Måttanpassningar på beställning

Terrassplattor

Rubberstock.se har ett brett sortiment gummiplattor för utomhusbruk. Terrassplattorna från Rubberstock ger er uteplats ett stilrent lyft, är dränerande, sköna att gå på, enkla att lägga och minskar risk för halka.

28 Produkter hittade
Begränsa dina resultat

Terrassplattorna

från Rubberstock.se ger er terrass, balkong eller uteplats ett estetiskt lyft. Plattorna är halksäkra och har utmärkta dränerande egenskaper.
Terrassplattorna är inte bara enkla att installera, dom är dessutom halksäkra, har goda dränerande egenskaper och lätta att skära till exakt rätt storlek. Terrassplattorna är framtagna med tanke på fasthet och komfort. Terrassplattorna finns att tillgå i flera olika färger.

Terrassplattorna är en kostnadseffektiv och mycket hållbar lösning för beläggningen av er terrass, uteplats eller balkong, dessutom är det en miljövänlig lösning då plattorna till största del är tillverkade av återvunnet gummi. Undersidan av terrassplattorna har ett blockformat mönster för bättre dränering även vid tungt regn.

På grund av plattornas vikt behöver inte plattorna sättas fast i varandra men om man så önskar kan ett speciallim användas. Vi rekommenderar att lägga plattorna på ett jämt underlag för att få bästa möjliga resultat. Själva läggningen av terrassplattorna går fort och enkelt och plattorna kräver minimalt underhåll samtidigt som dom har en lång livslängd. Terrassplattorna är frostbeständiga, isolerande, har utmärkt grepp vilket minskar risken för olyckor och är barnvänliga. Rubberstock.se har även fallskyddsplattor på lager som skyddar barnen i leken och minskar skador vid olyckor.
Kontakta oss gärna för mer information på support@rubberstock.se

Utomhusplattor

Gummiplattor

Terrassgolv


Filter
Begränsa dina resultat

Färg

Tjocklek

Längd

Bredd

×
Divide