Webshoppen håller öppet som tidigare vänligen ha i åtanke att leveranstiderna kan vara något längre på grund av rådande situation.

Webshoppen håller öppet som tidigare vänligen ha i åtanke att leveranstiderna kan vara något längre på grund av rådande situation.

Fri Frakt
Sveriges största online gummileverantör
Måttanpassningar på beställning

Silikonslang

Den högkvalitativa silikonslangen kan anpassas till i princip alla applikationer. Förutom de universella slangarna har vi böjar, T-kopplingar, hump bälgar och vakuumslangar i färgerna blå, svart, matt svart, orange, röd, mörkgrön och ljusgrön på lager.

1722 Produkter hittade
Begränsa dina resultat

Silikonslang


Rubberstock har ett brett utbud av högpresterande silikonslangar i olika utföranden. Den armerade silikonslangen har många tillämpningsområde och klarar av både höga temperaturer och tryck. Fungerar utmärkt som kylar- och turboslang, men har många fler användningsområden än inom bilmotorer.
Rubberstock har ett stort utbud av raka meterbitar (från 6,5mm till 152mm i diameter) och erbjuder även kopplingar från 100mm. Vissa slangar erbjuds även i fyra meters längder.
Förutom de universella slangarna har vi dessutom diverse silikon böjar, humpbälgar, reduceringar, T-kopplingar och vakuumslangar i färgerna blå, svart, orange, röd, mörkgrön och ljusgrön.
Där innan traditionella gummislangar användes tar nu den överlägsna silikonslangen från Rubberstock över marknaden. Silikonslangen har inte bara bättre prestanda, i synnerhet avseende höga temperaturer och tryckhållfasthet, men är dessutom snyggare.
Den största utvecklingen ser vi framför allt inom bilindustrin, tänk då på turbomoterer inom racing och rally, veteranbilar, lastbilar, bussar och traktorer. Vi ser även en utveckling inom andra industriella områden där (diesel)motorer, maskiner eller apparater används. Den goda temperaturbeständigheten, flexibiliteten, hållbarheten och de utmärkta termiska och elektriskt isolerande egenskaperna gör silikonslangen till en perfekt lösning för kompressorer, uppvärmnings-, kylar-, luft-, och turbosystem.
Våra speciella oljebeständiga silikonslangar är olivgröna och därigenom lätta att känna igen.

Vi har även transparenta silikonslangar som används inom applikationer med livsmedel, men även farmaceutisk industri och i laboratorium. 

Kontakta oss gärna för mer information på support@rubberstock.se

Filter
Begränsa dina resultat

Ytterdiameter (mm)

Innerdiameter (mm)

Färg

Längd

×
Divide