För att ge er den bästa shoppingupplevelsen, använder vi cookies. Se vår cookie policy.

Webshoppen håller öppet som tidigare vänligen ha i åtanke att leveranstiderna kan vara något längre på grund av rådande situation.

Webshoppen håller öppet som tidigare vänligen ha i åtanke att leveranstiderna kan vara något längre på grund av rådande situation.

Varukorg
Filter
Favoriter

Ni har inte lagt till någon favorit

Måttanpassningar på beställning
Sveriges största online gummileverantör
Fri frakt

Skärservice


Lång erfarenhet av skärning kombinerat med moderna maskiner och ett brett urval av material gör att vi kan tillgodose era önskemål snabbt och effektivt. Vi kan tillverka nästan vilken form av gummipackning, gummiduk eller golv som helst, i stora eller små volymer, helt enligt er design. Vi har gummiduk i olika kvaliteter och hårdheter och skär till dessa enligt era CAD ritningar, gärna DXF eller DWG som vi kan konvertera in i CNC programmet. Det går också bra att lämna in en provbit till oss som vi kan göra om till en CAD ritning, mot en kostnad.
Vi ställer höga krav på tillverkning och mjukvaran räknar ut optimal användning av material, vilket spar tid samtidigt som det håller kostnaden nere då den minskar spill. 



Material

Vi kan bearbeta alla material vi har i vårt sortiment; från gummiduk till mattor och lister. Om ni är osäkra på vilken kvalitet gummi som passar er applikation bäst, eller vilken hårdhet, tveka inte att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.
Mått och dimensioner
Vi kan skära all vår gummiduk upp till 100mm i 3000mm längder och 2000mm bredd. I vissa fall rekommenderar vi en provskärning först.
Ännu en fördel med vår CNC och vattenskärnings teknologi är det perfekta resultatet även vid mjuka material, som till exempel cellgummi. Materialen hålls på plats under skärningen vilket ger raka jämna snitt och undviker deformering.

Kontakta gärna vår support för mer information om vår skärservice.