För att ge er den bästa shoppingupplevelsen, använder vi cookies. Se vår cookie policy.

Webshoppen håller öppet som tidigare vänligen ha i åtanke att leveranstiderna kan vara något längre på grund av rådande situation.

Webshoppen håller öppet som tidigare vänligen ha i åtanke att leveranstiderna kan vara något längre på grund av rådande situation.

Varukorg
Filter
Favoriter

Ni har inte lagt till någon favorit

Måttanpassningar på beställning
Sveriges största online gummileverantör
Fri frakt

www.rubberstock.se går det att betala direkt på sidan med hjälp av VISA, MasterCard och PayPal. I kassan kan man även välja alternativet Klarna och då få en faktura via e-mail. 

All försäljning till privatpersoner går via https://www.rubberstock.se

Vi tar inte emot beställningar via mail eller telefon till privatpersoner. 

Företag kan med fördel beställa via webshoppen och använda Klarna som betalningsalternativ. Då ställs fakturan ut till företaget.

Vi är ett Holländskt företag och har egentligen bara webbshop i Sverige. Vårt huvudkontor och bank är i Holland. Ibland gör vi undantag till vissa företag och tar beställningar som inte går via webbshoppen och skickar fakturor på kundens begäran. Då måste man göra en utlandsbetalning till vår bank i Holland. Alla uppgifter för att genomföra betalningen står uppe i högra hörnet av fakturan. Använda gärna fakturanumret som referens så vi kan se att er betalning kommit in. Vi har inget svenskt bankkonto man betalar in till. 
 Lägsta belopp som kan faktureras är 500.00 Sek. 

Maila in er order till support@rubberstock.se. så kan vi lägga upp er som kund, vi behöver då er leveransadress, faktureringsadress (e-mail då vi endast skickar våra fakturor som PDF, vi skickar inga pappersfakturor), organisationsnummer, telefonnummer och eventuell godsmärkning.För mer information eller om ni har frågor, kontakta oss på support@rubberstock.se