Webshoppen håller öppet som tidigare vänligen ha i åtanke att leveranstiderna kan vara något längre på grund av rådande situation.

Webshoppen håller öppet som tidigare vänligen ha i åtanke att leveranstiderna kan vara något längre på grund av rådande situation.

Fri Frakt
Sveriges största online gummileverantör
Måttanpassningar på beställning

Anti vibrationsduk

En duk i återvunnet gummi är den perfekta produkten för ljudisolering och vibrationsdämpning. Det här underlaget kan användas under parkett, laminat och mattor men även under linoleum och PVC golv. Gummiduken reducerar oönskat ljud och vibrationer, såväl inom era egna fyra väggar som in till grannen. Kan även användas tillfälligt som golv.

26 Produkter hittade
Begränsa dina resultat
Recyfloor
En duk i återvunnet gummi är den perfekta produkten för ljudisolering och vibrationsdämpning. Det här underlaget kan användas under parkett, laminat och mattor samt även under linoleum och PVC golv. Gummiduken reducerar oönskat ljud och vibrationer, såväl inom era egna fyra väggar som in till grannen. Kan även användas tillfälligt som golv.
Recyfloor kan läggas löst eller limmas fast efter applikationens behov. Recyfloor ger en trevlig hem-, och arbetsmiljö och kan anpassas till en mängd olika applikationer.

Applikationer:
Underlag för parkett, laminat och mattbelagda golv.
Vibrations dämpning vid maskiner, hiss motorer, pumpar och ventilationssystem

Egenskaper:

Enkel att installera och skära
Utmärkt gångkomfort
Värmeisolerande egenskaper
100% återvinningsbar
Åldersbeständig
Filter
Begränsa dina resultat

Kvalitet

Hårdhet

Tjocklek

Bredd

Längd

Färg

×
Divide